juni 28

Anmeldelse af koncert i Pakhuset Nykøbing Sj.

0  comments

Koncertanmeldelse

Bosse

Af Bosse Hall Christensen, musiker, tekstforfatter, tidl. medlem af ShuBiDua


Fem stjerner til koncerten i Pakhuset

Den 20. juli kl. 19.30 indfandt jeg mig i Pakhuset i Nykøbing for at overvære en koncert med den Odsherred baserede Berg & Olafsson Duo.

Jeg havde en vag ide om hvad det var der ventede mig, men heller ikke mere. Til gengæld var jeg indstillet på at lade mig overraske, og det skal jeg love for jeg blev. Big time og meget positivt.

Duoen, der består af Anna Karina Berg på klaver, el-piano og vokal samt Henrik Olafsson på kontrabas, viste sig at være sande virtuoser på deres instrumenter. 

Stilen var en vellykket blanding af folk, jazz og pop, pakket ind i delikate arrangementer.

Åbningsnummeret, ‘Let us sing’, var således inspireret af irsk folklore. Et meget smukt og lyrisk nummer performet af Anna Karina og hendes dejlige stemme og med smukke stemingsskift som kendetegnede det  meste af repertoiret denne aften.

Alle sange var komponeret af Anna Karina som også selv havde skrevet hovedparten af teksterne. 

Et andet highlight var nummeret ‘I dag’ skrevet af Henrik Olafsson og inspireret af NHØP og Francois Rabbath, og som Henrik Olafsson leverede som een lang bassolo. Her viste han sit virtuose talent for fuld udblæsning.

Også nummeret ‘Being me’ bør fremhæves. Et meget personligt nummer skrevet af Anna Karina og sunget både poetisk og magtfuldt.

Musikerne skiftede mellem flygel og elpiano .. pizzicato og strygebas. Det gjorde oplevelsen meget varieret. Og på flere af numrene sang Anna Karina tostemmigt med bassen. Det var originalt og lækkert.

Musikerne formåede at skabe en unik stemning og interagerede på bedste vis med publikum.

Berg & Olafsson blev en overordentlig positiv overraskelse, som jeg allerede nu glæder mig til at opleve igen.

Her kan du downloade koncertplakaten, og har du en printer, kan du printe plakaten (A4) og sætte den op på køleskabslågen eller give den til rette vedkommende.Har du spørgsmål? Skriv til os

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}